Valokuvauslinja 2024-2025

*Haku käynnissä*

Kesto

26.08.2024 - 22.05.2025

Paikka

Kuusamo-opisto

Valokuvauslinja 2024-2025

Opiskelu linjalla sopii hyvin esim. töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle, valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista sekä valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille, jotka haluavat oppia uutta ja syventää omia taitojaan.

Tavoite

Valokuvauksen tekniikan ja kuvallisen ilmaisun lisäksi linjalla opitaan monipuolisia kuvankäsittelytaitoja.

Sisältö

Kuusamo-opistolla on pitkät perinteet valokuvauksen opetuksessa. Valokuvauslinjan opetuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle perustiedot ja -taidot valokuvauksen eri osa-alueista. Opetusohjelmaan kuuluu keskeisenä osana digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely sisältäen mm. luonto-, studio- ja muotokuvausta, videokuvausta sekä valokuvauksen erikoistekniikoita perinteistä mustavalkokuvausta ja –vedostamista unohtamatta. Lisäksi ohjelmaan sisältyy sosiaalisen median ja kuvajournalismin opetusta. Opintoihin sisältyy myös urheilukuvausperiodi, jonka opetus toteutetaan projektiluontoisesti Kuusamossa järjestettävän Ruka Nordic -maailmancup- kilpailutapahtuman yhteydessä.

Hinta

Valokuvauslinjan opintomaksut 2023-2024:

Pelkkä opetus 80 € / viikko
Opetus ja majoitus 140 € / viikko

Perusmateriaalit sisältyvät maksuihin, lisämateriaaleista veloitetaan erikseen henkilökohtaisen kulutuksen mukaan. Mahdollisten opintomatkojen kustannukset eivät sisälly perusmaksuihin.

Opiston ruokasalissa on tarjolla arkipäivisin lounas: 25 € / viikko.

Valintaperusteet

Hakijoilta edellytämme ennen muuta motivaatiota ja sitoutumista opiskeluun, sekä halua kehittää itseään valokuvauksen alalla. Näitä asioita on hyvä tuoda esille hakulomakkeeseen liitettävässä motivaatiokirjeessä.

Lisätiedot

Kuusamo-opisto, Kitkantie 35, 93600 Kuusamo, puh 040 860 8715

Järjestäjä

Kuusamo-opisto

Opi valokuvausta alueen parhaimmilta ammattilaisilta!

Ilmoittaudu tästä Lue lisää koulutuksesta