Tykky

*Haku käynnissä*

Haku päättyy

31.01.2024

Kesto

31.01.2024 - 03.02.2024

Paikka

Kuusamo

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu hyvin kaikille maisemakuvauksesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on suunnattu jo hieman kamerasäätöihin tutustuneille, mutta ihan perussäätöihinkin on mahdollisuus saada vinkkejä. Reipas aloittelevakin kuvaaja pärjää mukana. Kuvauspäivät ovat pitkähköjä ja maasto vaihtelevaa, joten osallistujilta vaaditaan kohtuullinen peruskunto.

Sisältö

Oletko aina halunnut kokea Koillismaan tykkymetsien maagisen tunnelman? Kavuta ylös tunturiin ja taltioida talven ihmemaan keskitalven kauniissa, pehmeissä sävyissä? Nyt se on mahdollista, sillä tällä kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan upeiden talvimaisemien kuvaamiseen Kuusamon seudun parhailla paikoilla. Koillismaan ylänkö on varmasti Suomen parasta aluetta tykkyjen kuvaamiseen.

Tällä kurssilla pääset vierailemaan Riisitunturilla, Juhannuskalliolla sekä Kuntivaarassa. Pääset siis kokemaan kaikki parhaat paikat yhden viikonlopun aikana! Sään ja olosuhteiden salliessa yhdistämme kuvausretkiimme myös tähtitaivaan ja revontulien kuvausta.

Hinta

750 €

Hinta sisältää majoituksen yhden hengen huoneessa Kuusamo-opistolla, ruokailut ja retkieväät, kuljetukset kuvauspaikoille sekä oppaan palvelut.

Lisätietoja

info@kuusamonaturephotography.fi

Kouluttaja: Anna Välimäki

Koulutuksen järjestäjä

Kuusamo Nature Photography

Tule mukaan koulutukseen!

Lue lisää koulutuksesta