Luonto mielenterveyden tukena

*Haku käynnissä*

Haku päättyy

08.11.2023

Kesto

23.11.2023 - 23.11.2023

Paikka

Verkossa

Kohderyhmä

Mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin parissa työtä tekevät sosiaali- ja terveysalan, kuntoutuksen, valmennuksen, ohjauksen, opetuksen jne. ammattilaiset sekä aiheesta kiinnostuneet.

Sisältö

Luonnon terveyshyödyt on tutkitusti tunnistettu mm. mielenterveyden kannalta. Luontoavusteisten menetelmien toimivuudesta on hyviä kokemuksia kaikkien ikäryhmien ja monenlaisten kuntoutujaryhmien parissa. Luontoavusteisesta kuntoutuksesta ja terapiasta on saatu lupaavia tuloksia esimerkiksi masennuksen ja uupumuksen hoidossa. Laitosympäristöissä luontoon liittyvät aktiviteetit tuovat normaalin arkielämän tunnetta ja antavat osallisuuden ja voimaantumisen mahdollisuuksia. Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa ja ymmärrystä luonnon hyvinvointivaikutusten ammattimaisesta hyödyntämisestä sekä antaa tietoa ja käytännön kokemusta luontoperustaisista menetelmistä sekä vinkkejä niiden soveltamiseen mielenterveyden tukena (ekopsykologian menetelmät).

Koulutuksen tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston kotisivuilla, jonne pääsee oheisen Lue lisää koulutuksesta -linkin kautta.

Hinta

130 €

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Johanna Riekki
p. 040 753 5716
johanna.riekki@kuusamo.fi

 

Koulutuksen järjestäjä

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Tule mukaan koulutukseen!

Lue lisää koulutuksesta