Kuusamon helmet

*Haku käynnissä*

Haku päättyy

24.07.2024

Kesto

24.07.2024 - 27.07.2024

Paikka

Kuusamo

Kohderyhmä

Kuvauskurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on tarkoitettu jo hieman omaan kameraansa tutustuneille, mutta aivan perussäätöihinkin on myös mahdollisuus saada vinkkejä. Kuvauspäivien aikana kävellään kohtuullisen lyhyitä matkoja, joten kurssille osallistumiseen riittää peruskunto.

Sisältö

Keskikesän alkaessa taittumaan alkusyksyyn luonto tarjoaa kuvaajalle parastaan! Valoa on vielä reilusti tarjolla, mutta pimenevät illat tarjoavat tunnelmaa ja lupauksen lähestyvästä syksystä.

Tällä kurssilla pääset taltioimaan Kuusamon parhaita maisemia, nauttimaan vanhojen metsien tunnelmasta, etsimään lihansyöjäkasveja ja kuvaamaan metsän kuningasta, karhua. Kyseessä on siis todellinen helmi luontokuvauksesta kiinnostuneille!

Kurssilla käydään läpi kasvi-, eläin- sekä maisemakuvauksen teoriaa sekä kuvien sommittelua. Saat myös käytännön vinkkejä, kuinka valmistautua kuvausretkelle.

Vietämme paljon aikaa maastossa, joten kurssi sisältää runsaasti käytännön harjoittelua sekä kuvaustehtävien, että vapaan kuvauksen merkeissä. Kurssi huipentuu vierailuun karhukojulla, jossa pääset taltioimaan tätä upeaa suurpetoa metsäisessä maisemassa.

Hinta

750 €

Hinta sisältää oppaan palvelut, kuvausretkien kuljetukset, majoituksen yhden hengen huoneissa sekä ruokailut.

Lisätietoja

info@kuusamonaturephotography.fi

Kouluttaja: Anna Välimäki

Koulutuksen järjestäjä

Kuusamo Nature Photography

Tule mukaan koulutukseen!

Lue lisää koulutuksesta