Koillismaan yöttömän yön kasvit ja maisemat

*Haku käynnissä*

Haku päättyy

13.06.2024

Kesto

13.06.2024 - 16.06.2024

Paikka

Kuusamo

Kohderyhmä

Kuvauskurssi soveltuu hyvin kaikille luontokuvaamisesta kiinnostuneille. Intensiivinen kurssi on tarkoitettu jo hieman omaan kameraansa tutustuneille, mutta aivan perussäätöihinkin on myös mahdollisuus saada vinkkejä. Kuvauspäivien aikana kävellään useita kilometrejä, joten kurssille osallistuminen vaatii kohtuullista kuntoa.

Sisältö

Tule kokemaan ja kuvaamaan upeat maisemat sekä kauniit ja harvinaiset Kuusamon alueen kasvit yöttömän yön valossa. Kurssilla tutustutaan Koillismaan upeimpiin maisemakohteisiin ja sukelletaan kasvikuvauksen kiehtovaan maailmaan.

Kuljemme kurssilla Kitka- ja Oulankajoen laaksoissa, Riisitunturilla ja Konttaisella. Vaarojen päältä voimme ihastella läpi yön paistavaa aurinkoa ja kuvata pehmeässä valossa kylpeviä maisemia ja kasveja. Kurssilla käydään läpi maisema- ja kasvikuvauksen tekniikoita teoriassa, mutta pääosin käytännön kuvaustilanteissa. Kasvilajeja, joita pääsemme todennäköisesti kuvaamaan ovat säästä ja lämpötiloista riippuen tikankontti, neidonkenkä, kämmekät, lapinvuokko, metsäruusu, ruohokanukka ja kullero. Sään ollessa aurinkoinen kuvaamme pääasiassa yöaikaan.

Hinta

750 €

Kurssi sisältää oppaan palvelut, kuljetukset, majoitukset ja ruokailut.

Lisätietoja

info@kuusamonaturephotography.fi

Kouluttaja: Jarmo Manninen

Koulutuksen järjestäjä

Kuusamo Nature Photography

Tule mukaan koulutukseen!

Lue lisää koulutuksesta